Kom i form imens du har det sjovt

En fælleskabs drevet stemning og hård men sjov træning med masser af motivation og drive.
4.9/5.0
Ledige pladser nu
Afspil
Niels, Østerbro
"Træningen er udendørs med masser af motivation, drive og andre som jeg kan snakke med."
Afspil udtalelse
Kamilla, Hellerup
"Kasper er super behagelig at træne med og er god til at se hvad man kan så man ikke bliver presset ud i noget."
Afspil udtalelse
Karen Maj, Østerbro
"Kasper’s system er sindssygt lækkert der rammer hele kroppen på en helt anden plan."
Afspil udtalelse

Her er hvad du får til Small Group Training

En fælleskabs drevet stemning der får dig til at yde dit bedste
Op til 12 månedlige træninger
Individuel kost og træningsprogram
Jeg vil gerne i form nu!

..Og selvfølgelig får du også

Ubegrænset support
App med videoillustration af øvelser og tracking af kropsdata
Månedlig kropsanalyse
Jeg vil gerne i form nu!
Pia Lone Andersen
"Kasper er meget engageret og topmotiveret træner. Træningen er genialt sammensat og udfordrer max. Kan varmt anbefale Kasper når du vil gøre noget godt for din krop."
Sofia Denoux Newson
"Jeg blev meget træt af de traditionelle fitnesslokaler, hvor jeg helt mistede lysten til at træne. Det lykkedes mig dog hurtigt at opnå glæden og motivationen for træningen takket være Kasper. Jeg er enorm glad for natur og træning, hvilket gør, at denne form for udendørs træning hos Kasper bare er ideelt for mig! Kasper er bare super dygtig og meget engageret i sit arbejde. Stemningen er altid i top, hvor alle på holdet bare er super søde.
5 stjerner herfra."
Laura Vilain Tajmer
"Kasper er en fantastisk træner!
Hans træning er altid veltilrettelagt, og der er altid et klart fokus og mål. Man bliver udfordret maksimalt, og mærker derfor også hurtigt en udvikling. Udover at blive udfordret, bliver man ikke mindst vejledt og støttet hele vejen igennem forløbet.
Kun ros og kæmpe anbefaling herfra!"
Duyen P. An
"Startede Small Group training sammen med nogle kollegaer i maj. Sammensætningen har været det perfekte match for mig, da jeg får det sociale aspekt med i træningen. Kasper har formået at holde mig motiveret hele vejen igennem, hvilket har resulteret i et tab på 7 kg på 2.5 måneder. Om du ønsker at blive stærkere eller tabe de overflødige kg(+lidt ekstra), så kan Kasper med sikkerhed hjælpe dig. De varmeste anbefalinger herfra"
Janni Wenning
"Kasper er utrolig motiverende, professionel og rigtig dygtig til at fokusere på og tilpasse øvelser til den enkelte, så alle altid kan være med. Det er altid en fornøjelse og jeg ser altid frem til træningen, ikke mindst på grund af den fantastiske træning men også den gode og opløftende stemning fra alle på holdet der skaber følelsen af et fællesskab! Kæmpe anbefaling herfra!"
Marinus E. Wredstrøm
"Jeg vil helt klart anbefal Kasper hvis du skal i gang med at træne eller har started og mangler lidt motivation, eller vejledning, kostprogram, eller en positiv træner til at hjælpe og skub dig på den rigtig måde så du kan nå det du vil!
Jeg har trænet med Kasper nu i to måneder, og kan allerede mærke og se en kæmpe forskel! Det virker!
De programmer han laver til os er spænde, altid forskelligt og relevant til vores behov.
Så det er bare at komme i gang hurtigst muligt. Prisen er fair for alt det man får!"
Tine Gjerke Hemmingsen
"Kasper er enormt engageret, og tager hver enkel persons behov meget seriøst.
Han er god til at finde på alternative øvelser, så det altid føles som en leg. Derudover har han en god forståelse og indsigt i kost, og planlægning af kostprogrammer samt træningsprogrammer. Han tilpasser det efter dit behov og temperament, men er også god til at mærke, om han kan presse en person til at yde lidt mere. Det betyder, at du hurtigt kan opleve resultater, men samtidig ikke føler det som en sur tjans.
Kasper får mine varmeste anbefalinger."
Niels Rejnhold Sørensen
"I tre måneder har jeg trænet hos Kasper. Jeg foretrækker virkelige den her form for udendørs træning, hvor jeg nyder fællesskabet og dynamikken. Vi er mere sammen her, end når vi går ned i fitnesscentret, hvor næsten alle er i deres egen boble med musik i ørene. Kasper er god til at korrigere og vejlede os i øvelserne. Der er en motiverende og behagelig stemning, en positiv energi og et naturligt sammenhold. Det føles bare rart at være med. En vigtig ting for mig som selvstændig er at kunne booke de tider ind i online systemet, som passer ind i min arbejdsrytme."
Naja Marie Nielsen
"Hos Kasper har jeg både fået kostplan, træningsplan og vejledning uanset hvornår jeg har haft brug for det, hvilket har givet mig enormt meget blod på tanden og virkelig har motiveret mig til at præstere mit ypperste. Og på blot lidt over en måned har det resulteret i et vægttab på godt 7 kg. Jeg giver Kasper mine varmeste anbefalinger - jeg ville ikke have været hans træninger og vejledning foruden!"
Ledige pladser nu

Bliv en del af fælleskabet i dag

Den bedste investering du kan lave, er en investering i dig selv.
Jeg vil gerne i form nu!
4.9/5.0